ConQuest werft personeel met creatieve aanpak

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

STRIJEN – ConQuest communication. creation. tenders. is een fullservice communicatiebureau in Strijen. Al meer dan 20 jaar weten opdrachtgevers dit bureau te vinden voor succesvolle communicatiecampagnes, events en omgevingscommunicatie. De laatste jaren is het bureau ook zeer succesvol in tenders (aanbestedingen). Met name aannemers in de infra en Grond-, Weg- en Waterbouw en installatiebedrijven hebben dankzij de Plannen van Aanpak van ConQuest vele aanbestedingen gewonnen.

Corina Breevaart-Barendregt

Aan het roer van het succesvolle communicatiebureau staat Corina Breevaart-Barendregt (Zakenvrouw Hoeksche Waard 2012). Het gaat goed met het Strijense bureau. Uitbreiding van het team heeft op dit moment prioriteit. ‘Ik wil alleen mensen in mijn team met kwaliteit en passie. Ze moeten echt willen gáán voor onze opdrachtgevers, echt begrijpen wat zij nodig hebben én een kei zijn in communicatie, vormgeving en/of (creatief) schrijven.’

Breevaart vervolgt: ‘Goede mensen vinden, is niet eenvoudig. Bovendien zoeken we iets heel specialistisch, bijvoorbeeld een EMVI-schrijver. Die liggen niet voor het oprapen. Daarom pakken we het creatief aan en houden we binnenkort een speeddate.’ Om alle talenten uit de Hoeksche Waard en omstreken de ultieme kans te geven om zich aan ConQuest te presenteren, organiseert het bureau een speeddate op donderdagavond 15 februari aanstaande.

‘Kandidaten leren tijdens deze speeddate onze organisatie en het team kennen, andersom krijgen wij meteen een goed beeld van de kandidaten; wie zijn ze, wat willen ze en kunnen ze, hebben we een klik?’, vervolgt Breevaart. ‘We zien dit als een goede manier om snel de juiste kandidaten te vinden. Personeel werven anno 2018 vraagt om een creatieve aanpak, het traditionele pad is echt niet effectief meer.’

Meer informatie over de speeddate van ConQuest: conquest.nl/speeddate


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren