Poppentheater in de voorjaarsvakantie

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Op vrijdag 2 maart organiseert Cultuurpower drie Poppentheater-voorstellingen; Ssst de tijger slaapt!

In 2018 is het boek ‘Ssst! De tijger slaapt’ het prentenboek van het jaar. Ook dit jaar laat Poppentheater Madelief zich graag inspireren door het prentenboek van het jaar en heeft hiervoor een nieuwe voorstelling ontwikkeld. Ssst de Tijger slaapt gaat over Tijgertje. Tijgertje is klaarwakker, want morgen is hij jarig. Als hij eindelijk slaapt… willen zijn vriendjes hem natuurlijk niet wakker maken. Want er moet nog van alles geregeld worden voor het feest. Een gezellige voorstelling met veel muziek!

De voorstellingen vinden plaats in Up Social Club (Bijl 1/Oude Bijlschool) en hebben dezelfde inhoud, maar tekst en spel worden aangepast op de leeftijdsgroep.

  • Voorstelling A: 10.15 tot 11.00 uur (UITVERKOCHT)
  • Voorstelling B: 11.30 tot 12.15 uur voor 4-8 jaar
  • Voorstelling C: 9.00 tot 9.45  uur voor 2-5 jaar

    Een kaartje kost 5 euro. Ook ouders/verzorgers die mee naar binnen gaan dienen een kaartje te kopen.  Reserveer je kaartje(s) via [email protected] en geef hierbij aan of je naar voorstelling B of C komt en met hoeveel volwassenen/kinderen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.