Inschrijven voor activiteiten van de Brede School Strijen vanaf volgende week weer mogelijk

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – Vanaf 21 februari 2018, om 20.00 uur, kan de jeugd van Strijen zich weer aanmelden voor de voorjaarsactiviteiten van de Brede School Strijen. Er staan weer vele leuke activiteiten op het programma.

Zo is het in april mogelijk voor leerlingen van de groepen 3 t/m 8 mee te doen met de Aqua Bootcamp. De Aqua Bootcamp staat voor actie, snelheid, afwisselende oefeningen en samenwerking.

Bijzonder ook is de workshop Graffiti. Het mag niet en toch zie je heel veel graffiti overal buiten. Jij gaat legaal met stiften aan de gang op een wit A4 vel. Eerst oefenen en nadoen en zelf verzinnen en fouten maken en dan je mooiste ontwerpen op een ‘muur’ maken. Een muur van karton. Helaas niet met spuitbussen! Maar je kunt ook op een beker van foam gaan experimenteren. Er zijn genoeg stiften, maar hebje zelf goede stiften, fineliners of lekker dikke markeerstiften waar je graag mee werkt.

Meer informatie en aanmelden kan via de website van Welzijn Hoeksche Waard: www.welzijnhoekschewaard.nl/brede-school


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.