Video: Werkzaamheden vernieuwing de Kaai in Strijen in volle gang

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

STRIJEN – Met het wegtakelen van een oude stenen trap is afgelopen week de herinrichting van De Kaai in Strijen officieel gestart. De komende maanden wordt alles in het werk gesteld om deze centrale plek in het dorp in te richten als de ‘Huiskamer van Strijen’.

Op De Kaai is komende zomer iedereen welkom te komen genieten van de rust aan het water en om er gezellig bij te kunnen praten onder het genot van een hapje en een drankje. Er komen onder meer vier terrassen en een steiger langs de haven in he centrum van Strijen. Ook komt er een vlonder in het water, waarop een terras neergezet kan worden.

Om de Huiskamer vooral in de zomer maximaal te kunnen gebruiken, wordt het zogenaamde seizoensparkeren ingesteld. Wat inhoudt dat tijdens de zomermaanden een aantal parkeerplekken worden ‘opgeofferd’ ten gunste van zitplaatsen en terrassen. In de winter kunnen op die plaatsen dan weer auto’s parkeren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.