Kleuters van De Boomgaard zingen voor gasten ‘Kom erBIJ’ in het Dorpshart Mijnsheerenland

164

Mijnsheerenland – bijna 50 kleuters van basisschool De Boomgaard gaven de wekelijkse inloop in het Dorpshart extra sfeer met een paar leuke lente- en Paasliedjes.   

Sinds half februari is er in de huiskamer van het Dorpshart een wekelijks inloopmoment, vooral gericht op ouderen, onder de uitnodigende titel ‘Kom erBIJ’. Deze inloop is steeds op maandagochtend om gezellig bij te kunnen kletsen na het weekend.

De drie gastvrouwen die dit initiatief zijn begonnen waren blij met het aanbod van De Boomgaard om met hun kleuters langs te komen en een paar liedjes te zingen voor de gasten. Op De Boomgaard wordt het onderwijs deels in aansprekende thema’s vormgegeven en het huidige thema bij de kleuters, ‘Lente’, leende zich uitstekend voor een paar toepasselijke liedjes over onder meer krokussen, kuikentjes en Pasen.

Nadat de kleuters uit volle borst hun repertoire hadden laten horen, deelden ze chocolade Paaseitjes uit aan de gasten die op hun beurt de kinderen blij maakten met zelf geknutselde papieren tulpen. Zo was het voor zowel de kleuters als de gasten van ‘Kom erBIJ’ een aangename ochtend.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.