FC Barcelona traint spelers in Numansdorp

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Een FC Barcelona jeugdtrainer kijkt toe bij het hooghouden tijdens een FCBEscola Football Camp. - Fotograaf: Kitty Wa Bwanda

Numansdorp – FC Barcelona gaat de nieuwe Messi trainen in Numansdorp. Nadat eerder al bekend werd dat FCB Escola Holland een voetbalkamp in Huizen organiseert, komen in de meivakantie trainers uit Barcelona naar NSVV om een ééndaagse clinic te geven.

Tijdens de FCB Football Clinic leren de kinderen voetballen volgens de manier waarmee spelers als Messi, Iniesta en Busquests groot zijn geworden: creatief en aanvallend voetbal. De clinic is bedoeld voor jongens, meisjes, spelers en keepers van zes tot en met zestien jaar oud.

Vanuit Barcelona komen jeugdtrainers speciaal naar Numansdorp om op de Barça-manier training te geven. Bij deelname krijgen de kinderen twee trainingen van twee uur. De deelnemers maken ook kans op een FC Barcelona shirt, gesigneerd door de spelers van de Spaanse topclub.

Op 1 mei vindt bij NSVV uit Numansdorp de FCB Football Clinic plaats. Meer weten over deze clinic? Kijk dan op: http://fcbarcelonacamps.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren