Piershil met lege handen

65

PIERSHIL – Even leek het er bij Piershil – Neptunus-Schiebroek op dat Geert Bakker voor de derde week op rij voor punten ging zorgen. In het cruciale duel in de onderste regionen van 2D waren het echter de gasten die op de valreep de volle buit pakten: 1-2. Mede door de goed leidende arbiter Wolf werd het voor de toeschouwers een aardig schouwspel. Met veel kansen over en weer was de gelijke stand halverwege terecht, al had het publiek liever wat goals gezien.

Die kwamen er in de tweede helft, nadat eerst een Rotterdamse treffer van Leroy van Bueren wegens buitenspel werd afgekeurd. Na 54 minuten krulde Geert Bakker op de kruising, de rebound van Jacco Vink werd knap gered door doelman Spanjaart. Zes minuten later mocht Bakker opnieuw aanleggen na een handsbal, vanaf elf meter trapte hij overtuigend raak: 1-0. Meteen daarop voorkwam de uitblinkende doelman Spanjaart de 2-0 van diezelfde Bakker, de gasten bleven daardoor geloven in een betere afloop. De goal van spits Chris Lever leek twintig minuten voor tijd een voor alle partijen mooie 1-1 eindstand op te leveren. In de laatste minuut maakte diezelfde speler er echter 1-2 van, Piershil met lege handen achter latend.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.