Mevrouw Hoogstad-Niemantsverdriet uit ‘s-Gravendeel viert 100e verjaardag

0
267

‘s-Gravendeel – Op zondag 15 april vierde mevrouw Hoogstad-Niemantsverdriet uit ’s-Gravendeel haar 100e verjaardag.

Oorspronkelijk komt mevrouw Hoogstad uit Rotterdam-Zuid, daar is ze geboren en getogen. Samen met haar man verhuisde ze naar Rhoon en daar kregen ze drie zoons. Later verhuisde het echtpaar naar Westmaas, waar ze jaren fijn hebben gewoond.

Mevrouw Hoogstad heeft zeven kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen. Ze verhuisde na het overlijden van haar man naar een aanleunwoning in Oud-Beijerland en sinds negen jaar woont ze in ’t Weegje in ’s-Gravendeel in een mooie flat. Hier woont ze in principe zelfstandig. Ze krijgt wel thuiszorg en huishoudelijke hulp.

De gezondheid van mevrouw Hoogstad is op dit moment goed. Ze heeft een passie voor mode en kleding en is geïnteresseerd in de Nederlandse literatuur. Haar zoons wonen niet in de buurt maar komen wel wekelijks langs.

Burgemeester Borgdorff en zijn echtgenote bezochten mevrouw Hoogstad en brachten onder overhandiging van een boeket bloemen de felicitaties over namens het gemeentebestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.