Werkzaamheden bij de N488 ter hoogte van het kruispunt met de Lange Biesakkersweg in Numansdorp. De weg wordt de eerste 2 weken afgesloten

560

Cromstrijen – Vanwege werkzaamheden wordt de N488 ter hoogte van het kruispunt met de Lange Biesakkersweg van zaterdag 28 april tot uiterlijk vrijdag 11 mei afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Al het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid met behulp van borden.

Nood- en hulpdiensten kunnen wel gebruik maken van de weg. Ook bussen, fietsers en voetgangers worden doorgelaten. Er worden verkeersregelaars ingezet.

Vervolgens wordt van vrijdag 11 mei tot en met vrijdag 8 juni de weg voor de helft afgesloten ter hoogte van de kruising met de Lange Biesakkersweg. Het verkeer wordt hier om en om doorgelaten door middel van verkeerslichten.

Wat gaat er gebeuren?

Provincie Zuid-Holland gaat de damwandconstructie langs de berm van de N488 ter hoogte van het kruispunt met de Lange Biesakkersweg vervangen, omdat deze op een aantal plekken beschadigd is. In de eerste twee weken wordt de oude damwandconstructie verwijderd en er wordt een nieuwe damwand geplaatst. In de vier weken daarna wordt de nieuwe damwandconstructie afgebouwd.

Meer informatie

Actuele informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.zuid-holland.nl/N488. Vragen kunnen worden gesteld aan het Klant Contact Centrum van de provincie Zuid-Holland, te bereiken per [email protected] of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur: 070 – 441 6622.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.