AED netwerk in Numansdorp en Klaaswaal nu echt compleet

105

NUMANSDORP – Met het plaatsen en aanmelden van de AED aan de buitenzijde van de brandweerkazerne in Numansdorp is het AED netwerk in de gemeente Cromstrijen Compleet. Er zijn nu 19 AED’s in de openbare ruimte, zodat op ongeveer 250 meter afstand altijd een AED beschikbaar is bij noodgevallen. In Klaaswaal en Numansdorp beschikken we nu, zoals dat heet, een dekkend netwerk.

Het AED netwerk is niet compleet zonder de juiste hulpverleners. In onze gemeente zijn er nu ongeveer 150 mensen aangemeld als hulpverlener bij HartveiligWonen. Wilt u ook hulp kunnen verlenen? U kunt zich aanmelden bij de stichting Hartveilig Wonen. www.hartveiligwonen.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.