Piershil verder in de zorgen

1 Min Read

MAASSLUIS – In de strijd tegen degradatie moest Piershil een gevoelige 5-2 nederlaag slikken tegen concurrent VDL uit Maasluis. Piershil kwam heerlijk uit de startblokken, binnen een paar minuut was het Geert Bakker die de 0-1 liet aantekenen.

Lang konden de roodwitten daar niet van genieten, Ryan de Roo zette de ploegen rap weer naast elkaar (1-1). Dit leek de ruststand te gaan worden, de zeventiende competitiegoal van Jan Jaspers betekende echter dat met een 1-2 voorsprong kon worden gerust. In de tweede helft namen de gastheren uit Maassluis het heft nadrukkelijk in handen. Dat resulteerde meteen in de gelijkmaker door Gaultier Obiango (2-2). Nadat Pieter Selhorst de thuisclub op voorsprong had gebracht(3-2) vervolmaakte uitblinker Obiango in de slotfase zijn hattrick door zowel 4-2 als 5-2 te laten uittekenen. ,,We gaven vandaag makkelijk de goals weg. Zo wordt het lastig om de nacompetitie te ontlopen”, aldus trainer Richard Verhoeven. Door deze nederlaag neemt Piershil de dertiende plaats op de ranglijst over van VDL, vier punten boven rode lantaarndrager Rhoon.