Moederdagontbijt voor het goede doel

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Over een paar weken is het weer Moederdag! Ook dit jaar bezorgt Rotaract weer ontbijtjes door de hele Hoeksche Waard. Dus heb je geen zin om zelf vroeg je bed uit te gaan om een Moederdag ontbijtje te maken?

Bestel dan snel bij ons, wij bezorgen het Moederdag ontbijtje gratis bij u thuis! Dit kan op: http://rotaracthw.nl/product-categorie/moederdagactie/

Inzet voor het goede doel
Rotaractclubs zijn serviceclubs. Wij willen daarom iets betekenen voor anderen in de samenleving. Elke club vergadert eens in de twee weken om te bespreken welk goede doelen zij willen steunen maar vooral om te bepalen wat daarvoor georganiseerd kan worden. Bij Rotaract kun je daarom volop leuke dingen doen. Help bijvoorbeeld mee bij fundraisings- of doeprojecten zoals het verkopen van banketletters of breng een uniek stadspecifiek Monopolyspel uit voor het goede doel.

Rotaract zet zich in voor een betere maatschappij. De clubs in Nederland steunen door middel van projecten per jaar één of meer goede doelen met hun acties. Soms is deze steun financieel door een donatie. Een andere manier waarop Rotaract zich inzet voor een betere maatschappij is een actieve bijdrage van de leden zelf. Natuurlijk geheel vrijwillig. Vaak wordt er gekozen voor kleinschalige en regionale projecten, die een bepaalde betekenis kunnen hebben voor de clubs. U kunt hierbij denken aan het organiseren van een seniorenuitje, het verbouwen van een klaslokaal of een fietstocht met gehandicapte kinderen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.