Computerinloop in de zomer

71

HOEKSCHE WAARD – Voor vragen op digitaal gebied heeft Welzijn Hoeksche Waard een wekelijkse computerinloop op meer plaatsen. Tijdens de zomerperiode is  er maar één zomercomputerinloop. Deze vindt u van woensdag 4 juli tot en met 29 augustus van 10.00  tot 12.00 uur wekelijks in De Drie Lelies in Puttershoek.

Dan  staan steeds twee begeleiders klaar om u te helpen met uw vragen over  e-mailen, bijlages, foto’s opslaan, veiligheid, internetten op computers, tablets of smartphones. Zij zullen met u meedenken en een oplossing proberen te vinden voor uw vraag of probleem.  Kosten zijn € 2.50 per bezoek.

In de maanden juli en augustus  is de inloop op de maandagmiddag in Heinenoord gesloten. Maandag 3 september begint weer de computerinloop in Heinenoord op maandag van 14.00 tot 16.00 uur in Joeno, Toenvoet 2a in Heinenoord.

In Oud Beijerland vindt u in de Rembrandt een Computervragenuurtje op maandag, hiervoor wel graag vooraf aanmelden: Welzijn Hoeksche Waard, tel. 088 730 8900. Meer informatie op onze vernieuwde website: www.welzijnhoekschewaard.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.