Computerinloop in de zomer

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Voor vragen op digitaal gebied heeft Welzijn Hoeksche Waard een wekelijkse computerinloop op meer plaatsen. Tijdens de zomerperiode is  er maar één zomercomputerinloop. Deze vindt u van woensdag 4 juli tot en met 29 augustus van 10.00  tot 12.00 uur wekelijks in De Drie Lelies in Puttershoek.

Dan  staan steeds twee begeleiders klaar om u te helpen met uw vragen over  e-mailen, bijlages, foto’s opslaan, veiligheid, internetten op computers, tablets of smartphones. Zij zullen met u meedenken en een oplossing proberen te vinden voor uw vraag of probleem.  Kosten zijn € 2.50 per bezoek.

In de maanden juli en augustus  is de inloop op de maandagmiddag in Heinenoord gesloten. Maandag 3 september begint weer de computerinloop in Heinenoord op maandag van 14.00 tot 16.00 uur in Joeno, Toenvoet 2a in Heinenoord.

In Oud Beijerland vindt u in de Rembrandt een Computervragenuurtje op maandag, hiervoor wel graag vooraf aanmelden: Welzijn Hoeksche Waard, tel. 088 730 8900. Meer informatie op onze vernieuwde website: www.welzijnhoekschewaard.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.