Lekker naar de bioboer in de Hoeksche Waard dit weekend!

139

HOEKSCHE WAARD – Dit weekend lekker fietsen door de Hoeksche Waard en onderweg je tas volladen met lekkers van de boerderij!

Woon je in de buurt van Rotterdam of Dordrecht? Stap dan dit weekend op de fiets naar de Hoeksche Waard en kom ontdekken wat een biologische boerderij zo bijzonder maakt. Fietsroute 2 wijst je de weg naar Hoeve Doelwyck & Bio aan huis in Nieuw-Beijerland. Er is daar van alles te doen.

De Bioboer geeft een rondleiding langs de moestuin, er is een gezellig lunchcafe, een sapbar en er zijn natuurlijk biologische groenten & fruit te koop in de kraam. Voor de kinderen staat er een luchtkussen en een trampoline klaar.
Kijk voor meer informatie op: www.lekkernaardeboer.nl

Wat is jouw favoriete bioboer in de Hoeksche Waard?


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.