Lekker modderen en kliederen tijdens Kibeo’s Modderdag!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Op vrijdag 29 juni is het Nationale Modderdag. De kinderen bij Kibeo willen wel meer dan één dag met modder spelen, daarom wordt het thema over de hele week ‘uitgesmeerd’! Tijdens deze blubberige dagen ontdekken de kinderen wat modder is en wat je met modder kunt doen, want spelen met modder is leuk en én leerzaam! En het allerleukste? Vies worden mag!

De wereld is een grote ontdekkingstocht voor alle kinderen; van de allerkleinsten tot schoolkids! Tijdens Modderdag worden kinderen op een leuke manier uitgedaagd om buiten te spelen door op heel veel verschillende manieren met modder om te gaan. Samen met elkaar in de modder wroeten draagt bij aan extra beweging en natuurlijk heerlijk buitenspelen. Dat is goed voor de ontwikkeling en gezondheid van kinderen, en zo leren ze op een uitdagende manier ook van de natuur!

Ontdekken, ravotten en beleven

Van glijden van een modderglijbaan tot een zijdezacht babyhuidje krijgen van een moddermasker. Voelt modder lekker of gek aan? De kinderen komen daarachter als ze door het zelfgemaakte blotevoetenpad lopen of een te gek modderbouwwerk maken met hun eigen handen! Kortom, het wordt een moddervette week!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.