Oeverloop 2018

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Het Hoeksche Waards Landschap organiseert ook dit jaar weer de “Oeverloop”.  De drie- daagse wandeling zo dicht mogelijk langs de mooie oevers van ons eiland en soms zelfs door het water, wordt gelopen op 24, 25 en 26 augustus. Dit jaar met het motto:

                     “Sluis op een kier voor plant en dier”.

Het laatste weekend van de (school)vakantie, een prima actie om ontspannen weer het ritme van alle dag te hervatten. U wordt elke dag onthaalt op een lunch, vrijdag op een diner, zaterdag op een diner dansant. De band weet steevast alle voeten van de grond te krijgen. Wij verwachten wel een goede loopconditie!  Zin om mee te lopen? Meldt u aan door overmaking van 80 euro voor leden en 90 euro voor niet-leden van HWL op IBAN nummer: NL27ABNA0591 966 727t.n.v. Oeverloop

Vermeldt s.v.p. de naam en voornaam van de persoon waarvoor u betaalt.Graag ontvangen wij ook een email op:  [email protected] Met de naam van de deelnemer(s) met adres, postcode en telefoonnummer

Meldt s.v.p. of u gebruik wilt maken van de gelegenheid om te kamperen op het terrein van Klein Profijt. Wij zorgen dan ook voor uw ontbijt. Volgt u een dieet, laat het ons weten.

Voor informatie: Piet Jansen, 0622907380, Marcel Jongenengel 0620447480, Klein Profijt 0186621888, of [email protected]

Zie ook onze site: www.hwl.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren