Moeder en zoon samen de berg op voor het Hoeksche Waardse initiatief Halte Zomervilla

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Miranda en Mark van den Brom gaan vrijdag samen de berg om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

Vrijdag 29 juni vindt in het Italiaanse Bormio voor de 10ekeer de beklimming van de Stelvio plaats. Miranda en Mark van den Brom uit Nieuw-Beijerland doen samen met 2 wielrenners in hun team mee aan deze zware klim om geld in te zamelen. Halte Zomervilla wil in de Hoeksche Waard een woon-  en logeerhuis realiseren  voor ernstig meervoudig gehandicapte jongeren.

 

De Passo dello Stelvio is met zijn 2758 meter de hoogste pas in Italie. De Stelvio Challenge wordt georganiseerd door de Pim Foundation om geld in te zamelen voor verschillende goede doelen.  Het Hoeksche Waardse initiatief Halte Zomervilla is dit jaar één van de goede doelen.

Miranda en Mark van den Brom uit Nieuw-Beijerland doen samen met 2 wielrenners in hun team mee aan deze zware klim om geld in te zamelen. Halte Zomervilla wil in de Hoeksche Waard een woon-  en logeerhuis realiseren  voor ernstig meervoudig gehandicapte jongeren. Miranda, zelf één van de initiatiefnemers van Halte Zomervilla en moeder  van een gehandicapte zoon Wouter , is erg gemotiveerd.  “Bijzonder om deze zware klim samen met mijn oudste zoon Mark te gaan doen. We hebben er hard voor getraind om deze sponsortocht te kunnen lopen.  We willen graag ons steentje bijdragen.

Door zich te laten sponsoren hopen zij  zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.

Meer weten over deze deelnemers of hen sponsoren? Kijk dan op www.stelviochallenge.nl  team Halte Zomervilla.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.