Leerllngen van het Anker vol zelfvertrouwen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HEINENOORD – De bovenbouw van basisschool Het Anker uit Heinenoord hebben de Rots & Water training succesvol afgerond.

Bij de Rots en Water training krijgen de kinderen allerlei vaardigheden aangeleerd om beter voor zichzelf op te kunnen komen en om te kunnen gaan met problemen zoals pesten, conflicten, uitsluiting, meeloopgedrag en grensoverschrijdend gedrag. De lessen weden gegeven door opgeleide instructeurs van het Team Jeugd en Jongeren Welzijn Hoeksche Waard.

Tijdens de laatste les kregen de kinderen als uitdaging en plankje door midden slaan. Om dit te kunnen voltooien moeten ze veel van wat ze geleerd hebben toepassen, zoals concentratie, rustig ademhalen en zelfvertrouwen. Ook deze laatste uitdaging werd succesvol afgerond.

Na afloop ontvingen alle kinderen hun certificaat.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.