Poldermarkt bij de Maria Hoeve in Strijen a.s. zaterdag

225

STRIJEN – Op 14 juli 2018 organiseert Landgoed Maria Hoeve dé Poldermarkt, gecombineerd met de Landelijke Open Imkerij dag! Een pure, verse en creatief ambachtelijke markt waarbij meer dan ruim 20 ondernemers zich bezighouden met lokale en lekkere producten. Daarnaast zal een echter Imker honing slingeren en alles op het gebied van honing demonstreren.

Mensen vanuit de omgeving en buitenaf zijn van harte welkom om deze producten te komen proeven. Aan lekkernijen en frisse drankjes geen gebrek. De Poldermarkt staat voor regionaal, seizoensgebonden, ambachtelijk, duurzaam en gezellig. De Poldermarkt vindt plaats op 14 juli en is GRATIS toegankelijk, ook om te parkeren. Daarna zijn ze er op 29 september en 1 december. Locatie: Landgoed Maria Hoeve Strijen, Weelsedijk 61.

Ook aan de kleintjes is gedacht, namelijk: schminken, een groot springkussen, muziek en meer.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.