Klankbordgroep drugs

123

HOEKSCHE WAARD ‘Dat doet mijn kind niet!’ Weet u dat wel zeker? Drugsgebruik door jongeren, de angst van iedere ouder. Wat zijn de signalen en wat kunt u zelf doen? Weet u waar u heen kunt met uw vragen? De klankbordgroep is een samenwerking tussen een groep ouders en diverse partijen. De klankbordgroep zet zich gezamenlijk in tegen drugs en andere vormen van middelengebruik.

Ervaringsdeskundigen

De ouders hebben ervaring met kinderen die drugs gebruiken en willen u graag helpen. Zij staan klaar voor al uw vragen en kunnen u informeren waar u met uw zorgen terecht kunt voor hulp. De klankbordgroep is bereikbaar via [email protected] 

De klankbordgroep drugs is een samenwerking tussen ouders en:

  • Gemeente Oud-beijerland
  • Welzijn Hoeksche Waard
  • Jeugteam Hoeksche Waard
  • Politie Hoeksche Waard

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.