Omleidingen en afsluitingen en tijdelijk aanwijzing alcoholvrij gebied tijdens de ‘s-Gravendeelse Feestweek

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

‘s-Gravendeel – Van maandag 20 augustus tot en met zaterdag 25 augustus 2018 viert ’s-Gravendeel feest het programma van de week kunt u hier bekijken.

Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden op de genoemde dagen. Enkele straten worden voor het verkeer afgesloten en er is een alternatieve busroute. Verder kunt u uw auto tijdens een aantal activiteiten niet op straat parkeren.

Afsluiting wegen

Dinsdag 21 augustus 2018

17.30 – 21.30 uur: Noord Voorstraat.

Woensdag 22 augustus 2018

05.00 – 23.00 uur: Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, Smidsweg (gedeeltelijk), Dr. van der Bijlplein, Langestraat (gedeeltelijk), Rijkestraat en Beneden Strijensedijk.

Donderdag 23 augustus 2018

17.00 – 23.00 uur: Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, de Heul en rotonde Dr. Van der Bijlplein (gedeeltelijk);

18.00 – 23.00 uur (tijdens de Seuterloop): Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, de Heul, Smidsweg, Langestraat en rotonde Dr. Van der Bijlplein (gedeeltelijk), Molendijk (gedeeltelijk), Nieuweweg, Maasdamseweg (gedeeltelijk), Mijlweg (gedeeltelijk), Gorsdijk (gedeeltelijk).

Vrijdag 24 augustus 2018

16.30 – 00.45 uur: Noord Voorstraat, Zuid Voorstraat, de Heul, rotonde Dr. Van der Bijlplein en de Langestraat (beide gedeeltelijk).

Zaterdag 25 augustus 2018

17.00 – 00.00  uur de Noord en Zuid-Voorstraat, smidsweg gedeeltelijk tussen Kerkstraat en zuid Voorstraat, en Hendrik hamerstraat tussen Kerkstraat en smidsweg.

Parkeerterrein Havenstraat

Het parkeerterrein aan de Havenstraat is in de periode van donderdag 16 augustus t/m dinsdag 28 augustus 2018 afgesloten.

Omleidingsroute naar Berkman tankstation

In verband met de kermis in de Havenstraat is de straat tussen het Berkman benzinestation en de Bevershoekstraat afgesloten van maandag 13 augustus t/m maandag 27 augustus 2018. Het tankstation is gedurende die periode alleen bereikbaar via het Dr. van der Bijlplein.

Omleiding busroutes

Kijk voor actuele informatie op www.connexxion.nl

Tijdelijk aanwijzing alcoholvrij gebied uitbreiden met extra straten

Het college heeft besloten om tijdens de feestweek van dinsdag 21 augustus t/m zaterdag 25 augustus 2018 diverse straten aan te wijzen als openbare plaats waar het verboden is om alcoholhoudende drank te gebruiken of aangebroken flessen, blikjes en dergelijke met alcoholhoudende drank bij zich te hebben. Het betreft de volgende straten: Havenweg, Boven Havendijk, Beneden Havendijk, Gorsdijk, Beneden Gorsdijk, Bevershoekstraat, Dr. Van der Bijlplein, Maasdamseweg, Havenstraat, Renooishoekstraat, In ’t Veldstraat, Biekurf en de Dr. Bosserstraat (tot aan evenemententerrein).

Wachtdienst

Heeft u tijdens de Feestweek geluidsklachten? Neem dan contact op met de wachtdienst van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid via tel. 0888 – 333 555. Neem voor overige vragen contact op met mevrouw E. Oron of mevrouw R. Remmers (team Omgevingszaken) tel. 14 078.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren