‘s-Gravendeel wint ruim van Boeimeer

‘-Gravendeel – ’s-Gravendeel had weinig moeite tegen Boeimeer. De zondag vierdeklasser bood weinig tegenstand.

Nadat er in de beginfase kleine kansjes werden gemist, kwam ‘s-Gravendeel al na veertien minuten spelen via Jelle v/d Starre op de 1-0 voorsprong. Mitch Klijn stichtte met twee keer een kopbal gevaar, maar wist niet tot scoren te komen. Pas tegen het eind van de eerste helft werd er weer gescoord. Een scherp aangesneden corner van Ivar de Boer, werd fraai door Joeri van Ast ingekopt.

Het derde doelpunt viel kort na de rust. Zoey Hoogwerf kopte vallend de 3-0 binnen, na voorgeven van Marco Kruijthof. Met nog ongeveer een half uur spelen was het Sven Akkerman die het restant van de doelpunten op zijn naam mocht schrijven. Aanvankelijk kon hij tot driemaal toe niet tot scoren komen, maar nadat hij zijn vizier wel op scherp gesteld had wist hij in zijn zevenendertig speelminuten vijfmaal het net te vinden.