Zaterdag 15 September Brocante Markt Klein Frankrijk in Mijnsheerenland

0
688

MIJNSHEERENLAND – Op het evenemententerrein van Recreatieoord Binnenmaas wordt voor de 6e keer een brocante markt georganiseerd.Brocante liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Ruim 200 deelnemers tonen hun mooiste schatten en unieke vondsten.

Het aanbod varieert van antiek tot brocante, vintage meubelen, verzamelingen, streekproducten.Bezoekers kunnen heerlijk struinen en genieten van culinaire versnaperingen bij de Foodtrucks. Een muzikant speelt al wandelend over de markt gezellige Franse chansons. Kom een kijkje nemen en proef de sfeer!

  • De entree bedraagt 3,50 inclusief parkeren
  • Kinderen tot 10 jaar gratis
  • De markt is geopend van 09:00 tot 17:00 uur

Locatie:


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.