Schrijf u in als Vriend van Klassiek – Aanstaande zaterdag is het tijd voor Klassiek op de Kreek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

‘s-Gravendeel – De Kreek zal op zaterdagavond 25 augustus het decor zijn voor “Klassiek op de Kreek”. “Orchest Vereeniging Dordrecht” sluit, onder de bezielende leiding van dirigent Dick Verhoef, deze avond vanaf 20:30 uur af met een zeer gevarieerd muzikaal programma.

Op zo’n avond mogen de bekende werken van de componisten Verdi, Bizet en Tjaikowski uiteraard niet ontbreken. Daarnaast zullen o.a. Romance van Dmitri Shostakovich, het zeer bekende The Typewriter van Leroy Anderson en de Tune van de t.v-serie Hawaii Five O van Morton Stevens ten gehore gebracht worden. Kortom De Kreek is deze avond het epicentrum voor de liefhebbers van Klassiek!

U kunt dit initiatief van Stichting Muzikaliteiten ‘s-Gravendeel financieel steunen door u in te schrijven als ”Vriend van Klassiek” en een bedrag naar keuze te doneren. Vrienden die € 25,00 of meer schenken zijn verzekerd van een zitplaats tijdens het optreden van het orkest. Dit kan op zaterdag of via het contactformulier op onze website: klik hier 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.