Vrijwilligerscafé De Kunst van de Zorg in het Molenschaer Strijen

0
238

STRIJEN – Op woensdag 26 september organiseren Cavent, Gemiva-SVG, Humanitas-DMH, Pameijer, Welzijn Hoeksche Waard en Zuidwester een vrijwilligerscafé waarop we (potentiële) vrijwilligers kennis willen laten maken met het doen van vrijwilligerswerk voor bijzondere doelgroepen en/of nieuwe kennis willen laten opdoen. Maar ook als waardering voor vrijwilligers, omdat hun werk zo ontzettend belangrijk is.

De avond biedt ruimte om gezellig bij te praten, maar ook om verschillende workshops bij te wonen, die u op ludieke en uitdagende manier een beeld geven van het vrijwilligerswerk voor mensen met een beperking. Bovendien zullen kunstwerken geëxposeerd worden die eerder dit jaar door cliënten van de organisatoren gemaakt zijn in samenwerking met kunstenaars van DokC.

 Voor een lekker hapje en drankje wordt natuurlijk ook gezorgd.

Meer informatie over de inhoud van de workshops is te vinden op de website van Welzijn Hoeksche Waard, waar u zich ook kunt aanmelden: www.welzijnhoekschewaard.nl/activiteiten. Aanmelden kan tot en met 17 september.

  • Datum: 26 september 2018.
  • Locatie: Gemiva, Activiteitencentrum het Molenschaer, Boskade 2, 3291 AC Strijen.
  • Aanvang: Inloop 19.00 uur. Start programma 19.15 uur.
  • Einde: 22.00 uur
  • Aanmelden kan tot en met 17 september.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.