Voor ANWB AutoMaatje Hoeksche Waard zijn vrijwillige chauffeurs en planners nodig

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Hoeksche Waard – Voor ANWB AutoMaatje HW zoekt Welzijn Hoeksche Waard in de Hoeksche waard nog vrijwillige chauffeurs en planners,

AutoMaatje is een vervoersservice waarbij vrijwilligers met hun eigen auto minder mobiele inwoners, die niet op een andere manier kunnen reizen, op verzoek vervoeren. De vrijwillige Chauffeurs zijn letterlijk het Maatje in de auto. De klant betaalt € 0,30 per kilometer aan de chauffeur.

Doe je graag iets voor een ander? Meld je dan aan als chauffeur voor ANWB AutoMaatje. Door de groeiende vraag van minder mobiele inwoners zoeken we vrijwillige chauffeurs uit de hele Hoeksche Waard. Je moet natuurlijk over een geldig rijbewijs beschikken en een inzittende verzekering hebben afgesloten. Welzijn Hoeksche Waard vraag een verklaring omtrent gedrag, de kosten hiervan worden vergoed.

Welzijn Hoeksche Waard is ook op zoek naar planners die de ritten coördineren. Als planner stuur je ook de poule van chauffeurs aan. Zorgvuldig werken en handig met de computer zijn is wel een voorwaarde.

Wil je je aanmelden of meer informatie? Neem dan contact op met Marjan Rijsdijk of Rob Bergevoet via e-mail [email protected] of telefonisch 088-7308900


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren