De politie zocht vandaag langs de N217 naar vermiste Mona uit Delft

766

OUD-BEIJERLAND – De politie heeft woensdagmiddag een zoektocht gehouden langs de N217 bij Oud-Beijerland. Daarbij waren speurhonden en een drone aanwezig. De politie Haaglanden bevestigt dat werd gezocht naar de 79-jarige Mona Baartmans uit Delft, die al enkele weken wordt vermist melde onze mediapartner RTV Rijnmond.

Waarom specifiek op deze plek is gezocht, kan de politie in verband met het onderzoek niet zeggen.Anderhalve week geleden werd een van haar zoons, een 60-jarige Oud-Beijerlander, opgepakt in deze vermissingszaak. Hij mag alleen contact hebben met zijn advocaat. 

Het huis van de zoon aan de Zadelmaker in Oud-Beijerland is sindsdien meerdere keren doorzocht. Het lichaam van Mona is bij de zoektocht niet aangetroffen. De politie doet geen mededelingen of, waar en wanneer er verder wordt gezocht. 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.