’s-Gravendeel en Rijnmond Hoogvliet eindigde zoals het begon

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Hoogvliet – Het duel tussen ’s-Gravendeel en Rijnmond Hoogvliet Sport eindigde zoals het begon. Beide ploegen waren deze middag niet in staat om het net te vinden. Toch waren er momenten dat het mogelijk was.

Aanvankelijk waren het de Hoogvlieters die wat gevaar stichtten. Zo ging een vrije trap van Collin Goudt over en was het Christian Fontes de Mello die tot tweemaal toe een kans kreeg.
Na een knappe solo schoot hij naast en even later blokte Jordy Westein een uithaal van de nummer tien. ’s-Gravendeel kon er enkele keren goed uitkomen. Marco Kruithof kopte net naast na een voorzet van Jelle v/d Starre, achteraf stond Kruijthof ook buitenspel. Na goed doorzetten van Maurits Kuiper via de linkerflank was het Roy Schrauwen die te hoog mikte. Voor Rijnmond HS was Runell Martes niet slagvaardig nadat hij met een solo enkele ’s-Gravendeelse verdedigers op het verkeerde been zette. Vlak voor rust kon Jelle v/d Starre net niet Marco Kruijthof vinden, die helemaal vrij stond.


Deel twee van dit treffen eigenlijk hetzelfde beeld. Christian Fontes de Mello was een ware plaaggeest voor de defensie van ’s-Gravendeel. Gelukkig voor ’s-Gravendeel trof Fontes de Mello in de zevenenvijftigste minuut de paal. Aan de andere kant stond de ervaren doelman Arjan Jongerius op de goede plek. Met de voet redde hij een uithaal van Marco Kruijthof. Met nog een kwartier te spelen een vrije trap voor Rijnmond HS. Invaller Roddy Soares, die voor de wedstrijd en in de rust de ballen vrij makkelijk in het doel schoot, mikte de bal deze keer in het goed gemetselde muurtje wat voor zijn neus stond. Hierna gebeurde er niet veel meer, en namen beide ploegen genoegen met een punt. ’s-Gravendeel blijft na dit gelijke spel nog steeds lijstaanvoerder.


Volgende week speelt ’s-Gravendeel de thuiswedstrijd tegen Piershil wat deze week met maar liefst 15 – 0 verloor van de Jonge Spartaan. Aanvang op Sportpark de Trekdam is 14.30 uur.

Opstelling Rijnmond HS:
Arjan Jongerius, Gershwin Lake, Collin Goudt, Roger Lieveld, Steven Pieternella, Michael Birnie, Eren Dogan (Roddy Soares), Christian Fontes de Mello, Lozenzo Kranenburg, Runell Martes, Sander Kerseboom

Opstelling ’s-Gravendeel:
Dennis Sleiffer, Reinier Toes, Joeri van Ast, Jordy Westein, Maurits Kuiper (64ste Job v/d Vorm), Jorrit van Driel, Roy Schrauwen (82ste Ayhan Qasimov), Leon de Jong, Jelle v/d Starre, Ivar de Boer (78ste Zoey Hoogwerf), Marco Kruijthof

Scheidsrechter: Y. Durgunsu uit Vlaardingen

Gele kaarten:
Michael Birnie en Sander Kerseboom (Rijnmond HS)
Leon de Jong (’s-Gravendeel)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.