Waar is Mona Baartmans?

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD In het kader van het onderzoek naar de vermissing van Mona Baartmans sinds zondag 23 september, vraagt de politie vanavond aandacht in Bureau Rijnmond. In het onderzoek is een belangrijke link naar Oud-Beijerland. Daar is de verdachte aangehouden in de Zadelmaker. Gisteren is het voorarrest met 90 dagen verlengd.

Bekijk hieronder de uitzending:

Vragen

Het rechercheteam heeft de volgende vragen:

  • Wie heeft mevrouw Baartmans nog gezien na zondagmiddag 23 september om 16.30 uur, al dan niet in combinatie met de zwarte Renault Megane?
  • Wie heeft haar na dit tijdstip nog gezien bij haar woning aan de Maria van Reigersberchstraat in het centrum van Delft?  
  • Wie heeft de zwarte Renault Megane op zondagavond 23 september geparkeerd zien staan in de omgeving rond de Oost Voorstraat, de Karel Doormanstraat of de Vlietkade in Oud-Beijerland?
  • Wie heeft de auto in de buurt van de woning van de verdachte aan de Zadelmaker in Oud-Beijerland gezien in de periode van zondag 23 september t/m vrijdag 28 september?

Heeft u informatie over deze zaak? 

De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw tip doorgeven bij de Whatsapp tiplijn kan via 06-17214856. In deze zaak is het Team Criminele Inlichtingen ook bereikbaar voor tips via 06-57876279.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.