Bezoek van Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en viceminister-president Carola Schouten aan de Hoeksche Waard.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: @carolaschouten twitter

HOEKSCHE WAARD – Op uitnodiging van de ChristenUnie Hoeksche Waard zal3 minister Carola Schouten op maandag 5 november van 15:30 tot 17:30 uur de Hoeksche Waard bezoeken.

Het programma ziet er als volgt uit:

Van 15:30 tot 16:00 uur; de minister zal een boom planten op het schoolplein van de Kriekenhof, Van Ghentstraat 40, Oud-Beijerland.

In het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie is opgenomen dat er op schoolpleinen (fruit)bomen zouden moeten worden aangeplant. Bomen zuiveren de lucht, leveren zuurstof, ze nemen water op en zorgen voor schaduw. Dat laatste is belangrijk om kinderen, die op de pleinen spelen, te vrijwaren van langdurige blootstelling aan uv-straling.

Van 16:30 tot 17:30 uur; bezoek aan de Voedselbank, Langeweg 5L, Oud-Beijerland.

Uit het ChristenUnie verkiezingsprogramma: “De gemeente is voor een groot deel verantwoordelijk voor goede zorg voor mensen. Het baart de ChristenUnie zorgen dat er nog mensen zijn die wel zorg nodig hebben maar die niet krijgen. Ook het feit dat er ‘stille’ armoede is, waarin ook kinderen betrokken zijn, is onverteerbaar. De ChristenUnie wil dat er geld komt om armoede tegen te gaan.
We zijn dan ook warm voorstander van ondersteuning van de Voedselbank en haar cliënten.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren