Hoe ziet de Hoeksche Waard eruit als jij het voor het zeggen hebt?

202

Hoeksche Waard – Samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties werken we aan één omgevingsvisie van, voor en door de Hoeksche Waard. Iedereen die wil werken aan een vitale Hoeksche Waard is van harte uitgenodigd om mee te doen!

Op de website https://waardmakers.nl/ kan je op een kaart aangeven wat jij belangrijk vindt voor jouw woonomgeving. Plaats de voor jou belangrijke thema’s op de kaart. Hoe dichterbij het centrum van de kaart, hoe belangrijker je het onderwerp vindt voor een fijne woonomgeving. Wat je niet in je buurt wilt hebben, kun je onder de kaart in de prullenbak gooien. In de ideeënbus kun je je eigen plannen, ideeën en suggesties uploaden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.