Lokalen Hoeksche Waard willen een extra afslag op de A29 richting het westen van de Hoeksche Waard.

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
De Lokalen Hoeksche Waard willen een extra afslag op de A29 richting Oud-Beijerland

Hoeksche Waard – De verkeersdrukte op de A29 neemt alsmaar toe en op het bovengelegen verkeersplein loopt het verkeer regelmatig vast, met als gevolg een lange file richting het westen en het oosten van de Hoeksche Waard. Met een extra afslag op de A29 richting het westen, wordt volgens politieke partij Lokalen Hoeksche Waard een grote bijdrage geleverd aan de verkeersdoorstroming en wordt de bereikbaarheid naar het eiland aanzienlijk verbeterd.

Om dit mogelijk te maken zullen- als het aan Lokalen Hoeksche Waard ligt – snel gesprekken worden gestart met de Provincie en Rijkswaterstaat. Lokalen Hoeksche Waard is van mening dat deze extra afslag zal leiden tot een aanzienlijke bijdrage aan het milieu (minder files), komt het de verkeersveiligheid ten goede (scheiding van verkeersstromen), zal het bijdragen aan de doorstroming van het verkeer(verschillende richtingen) en daarmee wordt de bereikbaarheid van het gehele eiland sterk verbeterd.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren