60 jarige Ton L. uit Oud-Beijerland heeft bekend dat hij zijn moeder heeft vermoord en begraven

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Mona Baartmans - Foto politie

OUD-BEIJERLAND – De 60 jarige Oud-Beijerlander Ton L. zoon van Mona Baartmans heeft bekend dat hij zijn moeder heeft vermoord en begraven. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie (OM).De 79-jarige Mona uit Delft werd al langer dan een maand vermist. Ze verdween op zondag 23 september na een bezoek aan haar man in een verzorgingstehuis in Den Haag.

Mona werdt gevonden aan het Jack Dawson Greenpad in Heinenoord

De politie zocht twee weken geleden in een natuurgebied in de buurt van de Heinenoordtunnel, na een serieuze tip. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) was daarbij aanwezig. Ook werden speurhonden ingezet. Uiteindelijk werd enige tijd later een lichaam gevonden, maar toen was nog niet zeker of het om Mona zou gaan. Dit moest eerst worden onderzocht door het NFI.

De 60-jarige zoon van Baartmans zit sinds eind september vast op verdenking van betrokkenheid bij haar vermissing. Zijn huis aan de Zadelmaker in Oud-Beijerland is sindsdien meerdere keren doorzocht. De politie deed daarnaast ook onderzoek op andere plekken in en om Oud-Beijerland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.