Progressief Hoeksche Waard zet zich in voor dementie

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

HOEKSCHE WAARD – De politieke partij Progressief Hoeksche Waard heeft in haar streven om de ziekte Dementie prominent op de agenda te plaatsen ondersteuning  gekregen van een bekende Nederlander Marga Bult, ambassadeur van Alzheimer Nederland en Samen Dementie Vriendelijk.

Marga Bult is een goede bekend van Léon Boënne, (kandidaat raadslid, nr.4 op Lijst 10) direct nadat Léon contact op nam, was er direct spontane medewerking van Marga Bult en Alzheimer Nederland. Waarvoor wij Marga Bult & Alzheimer Nederland zeer erkentelijk zijn namens PHW.

Met een bijzonder ontroerend videofilmpje laat Marga Bult ons zien hoe Dementie (volksziekte nr.1) helaas steeds meer mensen treft in ons land, dus ook in de nieuwe gemeente Hoeksche Waard zal een toename van Dementie ons helaas niet bespaard blijven.

Dit laatste is voor Progressief Hoeksche Waard als Statement EHBD(Eerste Hulp Bij Dementie) heeft opgenomen in het verkiezingsprogramma van PHW, en dat als enige partij in onze gemeente! De PHW vindt het belangrijk dat Dementie voldoende aandacht krijgt, mede gelet op de vergrijzing in de Hoeksche Waard.

Het filmpje met Marga Bult staat inmiddels op onze Progressief Hoeksche Waard Facebookpagina, ons eigen YouTube kanaal,

Hieronder een interview met  Lijsttrekker Iwan Mahadew over het statement Eerste hulp bij Dementie.

Deze week verschijnt het filmpje met Marga Bult ook op de PHW website www.prohw.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.