VVD Wethouder Van Tilborg: VVD Hoeksche Waard verjongt niet en is niet in staat te werken naar een eensgezinde en vitale Hoeksche waard

0
580

STRIJEN – Na het verschijnen van de verkiezingskrant en de kandidatenlijst voor de verkiezingen voor de gemeenteraad van de Hoeksche Waard wordt Wilko van Tilborg ( VVD wethouder in de gemeente Strijen ) regelmatig gevraagd waarom hij niet beschikbaar is als kandidaat voor de VVD Hoeksche Waard daarom hieronder een verklaring van de wethouder zelf.

Verklaring
Van Tilborg vindt het na bijna 30 jaar in de politiek actief te zijn geweest, waaronder bijna 17 jaar als wethouder in de gemeente Strijen, tijd voor verjonging. Ook is het zo dat de kieslijst van de VVD naar zijn mening onvoldoende verjongt en een aantal personen hoog op de lijst staan terwijl zij  niet de personen zijn die bereid zijn en in staat zijn met andere naar een eensgezinde en vitale Hoeksche waard toe te werken. Het botweg negeren, door o.a. de lijstrekker Arnold de Man,  van hen die niet op voorhand kozen voor herindeling is stuitend te noemen aldus van Tilborg.

Dat de VVD verdeeld is bleek temeer op de ledenbijeenkomst in het voorjaar waar drie kwartier geschorst moest worden om een poging te doen om de gelederen in de VVD Hoeksche Waard te sluiten.

Reactie Lijsttrekker Arnold de Man

Lijsttrekker Arnold De Man is teleurgesteld en kan zich niet vinden in de kritiek.We hebben een deskundige kandidatencommissie gehad en  alles is juist verlopen.

Van Tilborg is zelf weggelopen bij een vergadering en heeft zich teruggetrokken als kandidaat. En de samenwerking in de VVD is goed aldus de Man


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.