Podiumplaatsen voor Hoeksche Waardse kunstrijdsters in City of Light Trophy 2018

0
321

Eindhoven – Zaterdag 1 december werd in Eindhoven de jaarlijkse City of Light Trophy verreden. Met een grote afvaardiging rijdsters was de Dordtse Kunstrijvereniging De Drechtsteden vertegenwoordigd in Eindhoven.

In diverse categorieën waren er podiumplaatsen voor  zowel de rijdsters uit wedstrijdgroep (A categorieën) als de  recreatieve wedstrijdgroep (B categorieën) .

De rijdsters in  de categorie Advanced Novice A  reden op zondag  zowel de korte als de lange kür. 
Britt Harmsen (13) uit Puttershoek  eindigde zeer verdiend op de 2e plaats met 72,88 punten. Britt maakte indruk door haar prachtige uitstraling op het ijs, haar uitstekende schaatsvaardigheden en mooie sprongen.  

In de categorie Maxís dames  en een veld van 18 rijdsters was er een 2e en 3e plaats op het podium voor Sacha van Beek (18)  uit Maasdam en Suzanne van Efferen (20) uit Puttershoek. Beide dames reden technisch sterke küren.

In de categorie Basic Novice A dames reed Josefine Boer  (12) uit Oud-Beijerland  een prachtige kür waarmee zij op een mooie 4e  plaats eindigde.

Met de vele mooie resultaten kon coach  Nicole Goossens  met trots de  wedstrijd afsluiten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.