Werkzaamheden tijdelijk units bij het gemeentehuis in Maasdam starten binnenkort, Geen extra kosten want het heien toch niet nodig!

0
298
De tijdelijke units komen achter het gemeentehuis in Maasdam - Foto Google Streetview
De tijdelijke units komen achter het gemeentehuis in Maasdam - Foto Google Streetview

HOEKSCHE WAARD – Binnenkort starten de werkzaamheden voor het plaatsen van de tijdelijke units bij het gemeentehuis in Maasdam. De vertraging leidt niet tot extra kosten voor de gemeente. 

De vertraging ontstond omdat de aannemer niet de juiste gegevens kon aanleveren op basis waarvan een bouwvergunning kon worden verleend. De aannemer vreesde in eerste instantie te moeten heien. Na grondiger onderzoek blijkt heien toch niet nodig.

Wanneer de tijdelijke units klaar zijn, is nog niet bekend. We werken nu hard aan de planning. Een aantal teams krijgt op 2 januari 2019 een tijdelijke werkplek in het gemeentehuis in Numansdorp.

Meer informatie

Meer informatie over de voorbereidingen op de fusie vindt u vooralsnog op www.toekomsthw.nl. Volg voor meer informatie ook de pagina GemeenteHW op Facebook en op Twitter het account @gemeenteHW.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.