Kerstconcert in Dorpskerk

158

Westmaas – Op zaterdagavond 15 december a.s. organiseert de Stichting Vrienden Dorpskerk Westmaas een Kerstconcert in de Dorpskerk van Westmaas dat verzorgd wordt door het Young Chamber Choir (YCC) dat onder leiding staat van Mirjam van den Hoek.

Mirjam van den Hoek (24), die van Zeeuwse afkomst is en haar studie volgde aan het Rotterdams Conservatorium, gaf de afgelopen zomer haar eindexamenconcert in de Laurenskerk van Rotterdam.  Sinds 2015  is zij dirigent van het Young Chamber Choir dat zich toelegt op de uitvoering van het klassieke-religieuze repertoire. Het repertoire dat YCC op 15 december a.s. zal brengen bestaat uit o.a. Magnificat (Purcell), Magnus Dominus (Lotti), Rejoice in the Lord alway, Now can my soul in God rejoice (West), Psalm 128 (Sweelinck), Das benedictus nach dem Essen (Schütz), Gloria Patri (Purcell), There is no Rose, Drei Könige (P. Cornelius) en Nativity Carol (Rutter).

Het concert begint om 20.00 uur en het koor geeft twee  optredens van circa 40 minuten. Toegangskaarten á € 10,00 kunnen besteld worden via de website www.vriendendorpskerkwestmaas.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.