Koninklijke onderscheiding voor Korendijk raadslid J.M. Matze

245

Piershil – Tijdens de vergadering van de raadscommissie op 4 december 2018 om 15.30 uur ontving de heer J.M. Matze (geb. 8 mei 1971) een Koninklijke Onderscheiding. De heer Matze is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De heer Stoop, waarnemend burgemeester van de gemeente Korendijk heeft het versiersel uitgereikt.

De heer Matze had namens de SGP meer dan 14 jaar zitting in de gemeenteraad van Korendijk. In verband met de fusie van de gemeente Korendijk met de gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Oud-Beijerland en Strijen tot de nieuwe gemeente Hoeksche Waard per 1 januari 2019 heeft hij besloten zijn raadslidmaatschap te beëindigen.

Als dank voor zijn inzet voor de Korendijkse samenleving ontving de heer Matze de onderscheiding.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.