Plan voor bouw 16 appartementen aan de Zinkweg

662

Oud-Beijerland – Jarenlang was er een aannemersbedrijf gevestigd, maar van bedrijfsmatige activiteiten is al lange tijd geen sprake meer: Zinkweg 105-106. De locatie biedt een verlaten en troosteloze aanblik. Maar als het aan Tomas van den Berg, directeur van bouwbedrijf De Langen & Van den Berg ligt, komt daar binnen niet al te lange tijd verandering in.

Zijn plan is namelijk om op deze locatie zestien appartementen te realiseren. Alvorens de plannen verder uit te werken, ondertekenden wethouder Piet van Leenen en Tomas van den Berg tijdens een bijeenkomst in het gemeentehuis een anterieure overeenkomst. Hiermee geeft de gemeente aan in principe mee te willen werken aan het realiseren van de appartementen. “Een historisch moment”, aldus wethouder Van Leenen.
Het bouwbedrijf gaat binnenkort de omwonenden informeren over de bouwplannen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.