Start bouw volledig gasloos bedrijfsverzamelgebouw in Zuid-Beijerland

226

Zuid-Beijerland Op vrijdag 7 december is in Zuid-Beijerland de eerste paal geslagen van een volledig gasloos bedrijfsverzamelgebouw.

Op het door Group ABC uit Nieuw-Beijerland in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein “De Leeuw” verrijzen 14 bedrijfsunits, volledig elektrisch en dus zonder gasaansluiting. Group ABC bouwt hiermee energiezuinige en duurzame bedrijfsruimtes gereed voor de toekomst. En draagt zo bij aan een duurzaam Hoeksche Waard.

Alle 14 units zijn inmiddels verkocht en zullen medio 2019 worden opgeleverd. Momenteel worden diverse units te huur aangeboden en bieden met een oppervlakte van ca. 80 m2 ruimte voor opslag of werkplaatsmogelijkheden voor kleine ondernemers en/of particulieren.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.