HW Werkt is de nieuwe naam voor Werkleerbedrijf en ondersteuning bij het zoeken naar werk in de Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Vanaf 1 januari maakt Werk & Inkomen Hoeksche Waard (WIHW) onderdeel uit van de nieuwe gemeente Hoeksche Waard. De tak ‘Werk’ gaat vanaf dat moment door het leven als ‘HW werkt!’Inkomensondersteuning en schulddienstverlening wordt vanaf het nieuwe jaar geboden onder de vlag van gemeente Hoeksche Waard.

Werk voor iedereen

Onder het motto Werk voor iedereenwil de gemeente bijstandsgerechtigden en mensen met een arbeidsbeperking ondersteunen bij het vinden van zo regulier mogelijk werk. Daarvoor heeft de gemeente bedrijven nodig die willen investeren in de ontwikkeling van nieuwe arbeidskrachten. Met de nieuwe naam ‘HW werkt!’ hebben bedrijven in de Hoeksche Waard een herkenbaar aanspreekpunt.

HW werkt!

‘HW werkt!’ is een onderdeel van gemeente Hoeksche Waard dat mensen ondersteunt om aan de slag te gaan. Het is een werkleerbedrijf waar mensen zich ontwikkelen, werkervaring opdoen en werknemersvaardigheden leren. Daarnaast is HW werkt! een werkbedrijf voor de mensen die aangewezen zijn op aangepast werk. Ten slotte maken de accountmanagers van ‘HW werkt!’ de match tussen werkgevers en werkzoekenden met een bijstandsuitkering en/of een arbeidsbeperking.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren