15e en laatste vrijwilligersprijs van Oud-Beijerland uitgereikt.

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Oud-Beijerland – Het was zoals altijd een feestelijke en gedenkwaardige gebeurtenis: de uitreiking van de jaarlijkse Oud-Beijerlandse Vrijwilligersonderscheidingen afgelopen vrijdag. Toch was het dit keer extra bijzonder… niet alleen omdat het de vijftiende uitreiking betrof, maar vooral omdat Oud-Beijerland ‘m als zelfstandige gemeente voor de laatste keer uitreikte.

Het is gezellig druk en er worden geanimeerde gesprekken gevoerd in de Burgerzaal in het gemeentehuis. Maar als de jury (wethouder Harry van Waveren, Els van Gemeren en Frans van der Kraan) aanstalten maakt om de winnaars bekend te maken, neemt de spanning bezit van de aanwezigen. Wie zijn dit jaar de genomineerden?

Er zijn twee winnaars die dit jaar de Vrijwilligersspeld ontvangen voor hun brede maatschappelijke inzet én er is een plaquette voor een project.
Aan jurylid Frans van der Kraan de dankbare taak om de eerste speld te verhandigen aan een blij verraste mevrouw Nel Groeneveld-Boender voor haar jarenlange inzet voor Lokaal 2 en woonzorglocatie De Rembrandt. De tweede speld, uitgereikt door Els van Gemeren, is voor Joop Kosten. Hij heeft de droom van zijn kleinzoon om op een volwaardige manier te fietscrossen in vervulling liet gaan en een positieve bijdrage leverde aan het floreren van de vereniging. De plaquette is bestemd voor project Oud de Kunst, dat in woonzorglocatie De Gravin zorgt dat mensen va creatieve activiteiten bij elkaar worden betrokken. Tot slot worden ook alle oud-winnaars en oud-juryleden in het zonnetje gezet.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren