Start nieuwbouwontwikkeling: wonen, wandelen en genieten aan het Spuifront

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
v.l.n.r: Dhr. Michiel van den Hoek/ projectontwikkelaar AM BV, Dhr. Gilbert Kokenberg/ projectdirecteur AM BV, Dhr. Piet van Leenen/ wethouder gemeeente Oud-Beijerland, Mevr. Marjolein Luyten/ projectleider Spuifront gemeente Oud-Beijerland

OUD-BEIJERLAND  – Door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst tussen AM BV en de gemeente Oud-Beijerland is  vanochtend een start gemaakt met de nieuwbouwontwikkeling aan het Spuifront. De overeenkomst is bedoeld om de ontwikkeling van circa 22 grondgebonden woningen (toegankelijk op straatniveau), 48 appartementen en 300m2 horeca mogelijk te maken.

De nieuwbouw van Spuifront is gelegen op een prachtige locatie aan het Spui, vlakbij het centrum van Oud-Beijerland. De locatie staat ook wel bekend als de voormalige Mebin-locatie en bevindt zich naast het politiebureau.

Projectontwikkelaar AM BV is verantwoordelijk voor de herontwikkeling van deze locatie. Dit doen zij in samenspraak met inwoners, toekomstige bewoners en gemeente Oud-Beijerland. Vast staat dat het een plek wordt om te wonen aan het water, te wandelen en te genieten van een hapje en een drankje aan het water.

Meer informatie?

Op de website www.spuifront.nl meer informatie over dit project. Belangstelling in de nieuwbouw van Spuifront? Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de site www.spuifront.nl en worden op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

De eerste beelden van Spuifront

De voorlopige eerste beelden van Spuifront zijn tijdens een informatiebijeenkomst getoond aan diverse omwonenden en belangstellenden.

Spuifront Oud-Beijerland“Weids wonen aan water en groen!”

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.