Druk bezochte afscheidsbijeenkomst raad en college gemeente Binnenmaas in Alcazar Events

257

PUTTERSHOEK – Gisteravond vond onder grote belangstelling de afscheidsbijeenkomst van raad en college van Binnenmaas plaats in Alcazar Events in Puttershoek.
De vele belangstellenden zagen hoe alle 21 raadsleden persoonlijk werden toegesproken door burgemeester André Borgdorff. Hij reikte verschillende onderscheidingen uit aan vertrekkend raadsleden. Hans Nieland (fractie Nieland) en Piet Baars (fractie Baars) werden benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau. Peter van Loo (CDA) werd benoemd tot Ridder in de orde van Oranje Nassau. Daarnaast ontvingen Adrie Tolenaars (CDA), Dirk Groeneveld (VVD), Piet Baars (fractie Baars) en Peter van Loo (CDA) ook de erepenning van gemeente Binnenmaas als erkenning voor hun grote verdienstelijkheid voor de gemeente.


Aansluitend sprak Peter van Loo, als plaatsvervangend voorzitter van de raad, de wethouders Leon van Noort, Arie Mol en Henk van Etten en ook burgemeester Borgdorff toe. Hij overhandigde namens de raad de erepenning van gemeente Binnenmaas aan de wethouders Mol en Van Etten en burgemeester Borgdorff als dank voor hun verdiensten voor Binnenmaas.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.