Vier Kerst met Suzanne op 1e & 2e kerstdag op TV Rijnmond

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op 25 en 26 december zendt TV Rijnmond vanaf 17.00 uur de show Kerst met Suzanne uit. Presentatrice Suzanne Mulder ontvangt in deze feelgood kerstshow tijdens de kerstdagen diverse gasten in de hal van RTV Rijnmond.

Suzanne Mulder zet in Kerst met Suzanne mensen in het zonnetje die iets goeds hebben gedaan voor een ander. Zo komt Johan de Boterhammenman langs, hij smeert wekelijks honderden boterhammen voor arme kinderen in de wijk Bloemhof. Ook is hondje Bob Marley te gast in de show. Hij werd in september binnengebracht bij het dierenopvangcentrum met een vervilte vacht. Inmiddels heeft hij een nieuw baasje. Uiteraard ontbreekt de kerstmuziek, warme chocolademelk en kerstkransjes niet in Kerst met Suzanne.

Feestdagen

RTV Rijnmond besteedt uitgebreid aandacht aan de feestdagen. Tijdens kerstmis, op oudjaarsdag en op nieuwjaarsdag zendt Radio Rijnmond en TV Rijnmond een speciale feestdagenprogrammering uit.

Kijk voor meer informatie over Kerst met Suzanne en de feestdagenprogrammering op: https://www.rijnmond.nl/feestdagen


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.