Daan Flier eerste thuisgeboren baby gemeente Hoeksche Waard

1683
Daan Flier en burgemeester Peter van der Velden bij de eerste thuisgekomen baby in de gemeente Hoeksche Waard - Foto Heijblom Fotografie

Heinenoord – Gemeente Hoeksche Waard heeft haar eerste thuisgeboren baby verwelkomd. Zijn naam is Daan en hij is geboren op 1 januari 2019 in Heinenoord. Maandag 7 januari ging burgemeester Peter van der Velden samen met wethouder Harry van Waveren op kraambezoek bij de familie Flier.

De burgemeester overhandigde aan de gelukkige ouders namens het gemeentebestuur cadeautjes ter ere van de geboorte van zoon Daan. Natuurlijk ging Daan, samen met zijn ouders, broers en zussen, ook nog even op de foto met de burgemeester en wethouder.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.