Expositie in het servicepunt gemeente Hoeksche Waard in Oud-Beijerland ( gemeentehuis Oud-Beijerland )

134

Hoeksche Waard – In januari en februari is in het servicepunt van de gemeente Hoeksche Waard ( gemeentehuis in Oud-Beijerland )een expositie van Leo van Haaff genaamd ‘impressies’ en een expositie van Leen Rosmolen genaamd ‘nostalgie’ te bewonderen.

Leo van Haaff

Hij kwam met zijn gezin naar Oud-Beijerland om leraar handvaardigheid te worden aan de, toen nog, LTS. Hij was geïnteresseerd in al de verschillende technieken van het maken van kunst en specialiseerde zich daarom niet. Van Haaff maakt zowel schilderwerk als keramiek; ‘Eén bepaalde stijl is bij mij niet te vinden, dat belemmert me in mijn vrijheid.’ Voor zijn expositie ‘impressies’ in het gemeentehuis in Oud-Beijerland haalde hij inspiratie uit alles wat maar wil groeien in de Hoeksche Waard. Door zijn snelheid van werken, zijn het vluchtige registraties van onder andere basaltblokken en agroranden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06 20905589.

Leen Rosmolen

Leen Rosmolen laat met zijn expositie ‘nostalgie’ een aantal voorwerpen zien die zo’n 70 jaar geleden in gebruik waren. Leen had wat van de voorwerpen thuis staan en heeft ze op zijn manier vereeuwigd. De serie wordt steeds uitgebreid. Naast de expositie ‘nostalgie’ is er ook vrij werk van Rosmolen te bewonderen in het gemeenetehuis van Oud-Beijerland. Op deze schilderijen worden, zonder voorafgaande studies, lijnen spontaan aangebracht. Leen: ‘niets herkenbaars, alles is toeval!’ Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06 – 24 32 91 07.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.