Voor een nieuwe Renault bedrijfswagen moet je bij Auto Indumij zijn!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Van 4 februari tot en met 8 maart zijn het de Renault Bedrijfswagendagen bij Auto Indumij.  Met een voordeel oplopend tot 6.000 euro en een gratis laadruimtepakket is het nu extra aantrekkelijk om snel zaken te doen!

Ongekend voordeel op Kangoo, Trafic en Master bij Auto Indumij

Of je nu in de markt bent voor de Renault KANGOO, TRAFIC of MASTER, bij  Auto Indumij profiteer je t/m 8 maart tijdens de Renault Bedrijfswagendagen van extra veel voordeel op de nieuwste Renault bedrijfswagens. Je voordeel kan oplopen tot maar liefst € 6.000,-  incl. het laadruimtepakket t.w.v. €1.000,-. En wil je liever in andere bedrijfsmiddelen investeren?  Kies dan voor onze supervoordelige Flex Financial leaseaanbiedingen. Zo rijd je tijdens de Auto Indumij Bedrijfswagendagen al een Renault Bedrijfswagen vanaf €100,- per maand! 

Trafic Work Edition

Extra in de spotlight staat de Trafic Work Edition. Een luxe uitgevoerde Trafic voorzien van alle gemakken om de ritten van en naar het werk zo aangenaam mogelijk te maken. Bij Auto Indumij draaien we onze hand niet om voor een speciale inrichting of bijzonder daktransport. In samenwerking met onze vaste toeleveranciers kunnen wij de ideale bedrijfswagen samenstellen voor iedere ondernemer. De Trafic Work Edition is voorzien van een sterke 125pk dCi motor en is uit voorraad leverbaar bij Auto Indumij!

Ikwileentrafic.nl

Wil je nou ook zo’n mooie Trafic? Kijk dan snel op www.ikwileentrafic.nl en vraag een offerte aan. We hebben meerdere uitvoeringen die snel leverbaar zijn in combinatie met het hoge klantvoordeel. Tijdelijk tot wel 5.200 euro en ook nog een gratis laadruimtepakket. Er is al een Trafic vanaf 14.990 euro*

Ook om de mogelijkheden voor leasing of financiering te bespreken ben je bij Auto Indumij aan het goede adres!

*ex BTW en ex BPM


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.