‘Wielrenverenigingen in de Hoeksche Waard slaan de handen in elkaar’

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

HOEKSCHE WAARD – Wielrenverenigingen De Hoekse Renners (DHR) en Hoeksche Waards Dames Peloton (HWDP) gaan met elkaar een unieke samenwerking aan. Samen hebben ze de handen ineen geslagen en vormen ze dit seizoen een locatie voor de Start2Bike cursus, een unicum voor de Hoeksche Waard.

Start2Bike is een initiatief van wielersportbond NTFU. Over het hele land hebben zij locaties om deelnemers kennis te laten maken met de technieken van het wielrennen. Sinds dit seizoen is er dus ook een startlocatie in de Hoeksche Waard.

Een Start2Bike cursus bestaat uit 4 trainingen en is toegankelijk voor iedere wielrenliefhebber. De cursus is in groepsverband onder begeleiding van professionele trainers. Wekelijks worden technieken als bochten rijden, fietsen in een groep, waarschuwingen en het rijden op de openbare weg getraind. Na 4 weken is iedere deelnemer klaar om aan het seizoen te beginnen.

DHR en HWDP zitten vol enthousiasme om met deze cursus het nieuwe seizoen in te rijden. Uitkijkend naar een zonnig voorjaar en enthousiaste deelnemers, kan het begin van het seizoen niet snel genoeg starten.

Heb je interesse of zoek je meer informatie? Check dan www.start2bike.nl

Voor meer informatie over onze verenigingen: www.hwdamespeloton.nl en www.hoekserenners.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.